Klachtenbehandeling


Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over het product of de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Wij willen daarom graag weten wat die ervaring is. Op deze manier komen wij ook te weten op welk vlak we ons kunnen verbeteren.

Om jouw klacht zo snel mogelijk in behandeling kunnen te nemen adviseren wij je om één van onderstaande knoppen "Klacht melden" te gebruiken. Klachten nemen wij zeer serieus, daarom mag je van ons meestal de zelfde dag nog een reactie verwachten.

 

 

Je kan je klacht ook melden per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijkenen en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Hieronder vind je onze contactgegevens.

Dekbedovertrekonline.com
E-mail: info@dekbedovertrekonline.com
Telefoon: +31 (0) 6 520 34 17
Adres: Drietak 6, 3640 Kinrooi (België)

 

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte brengen. 


Mocht het resultaat van onze klachtafhandeling om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil te melden voor bemiddeling via het ODR-platform van de Europese commissie. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2019 - 2022 Dekbedovertrekonline.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel