Achteraf betalen en 30 dagen bedenktijd?


 

  

Veilig en Achteraf betalen

Bestelling ontvangen?

Bekijk dan op je gemak of het aan je wensen voldoet.

Je hebt dan nog 21 dagen de tijd om te betalen.

_________________________________________

 

  

30 dagen bedenktijd

Toch niet helemaal zeker?

Dan heb je nog 30 dagen tijd om

het artikel terug te sturen.

_________________________________________

 

Ja zeker! Wij laten je genieten van een extra comfortabele aankoopbeleving!

Achteraf betalen doe je bij ons met Klarna. klik tijdens het afronden van je bestelling op "achteraf betalen" en de instructies volgen vanzelf. Als je kiest voor achteraf betalen dan heb je na ontvangst van je bestelling nog 21 dagen de tijd om te betalen. Handig als je nog niet zo zeker bent van je aankoop. Je kan dan thuis op je gemak het product zelf bekijken en beoordelen. Voldoet het artikel niet helemaal aan je verwachtingen of twijfel je nog? Dan heb je vervolgens bij ons nog 30 dagen (in plaats van de wettelijke 14 dagen) de tijd om het terug te sturen. Ben je wel volledig tevreden dan kan je de betaling naar wens binnen 21 dagen laten plaats vinden. Je krijgt zelfs per e-mail een reminder zodat je de betalingstermijn van 21 dagen niet zal vergeten! Deze extra service bieden wij je aan voor €0,99. 

Binnen 14 dagen mag je bij ons het artikel zonder reden retourneren. Maak je gebruik van de overige 16 dagen binnen de retourtermijn? Dan ontvangen wij graag de retour reden via een mail naar onze klantenservice. De bedenktermijn van de retourperiode gaat in op de dag van ontvangst van het pakket.

Voor een retourzending kan je onze retourprocedure hanteren. Bij een retourzending verzoeken wij je het gekochte artikel onbeschadigd, niet uitgewassen en in de originele verpakking terug te sturen en in een verzendzak op de post te doen. Plak het pakket goed af en zorg dat het adres juist is ingevuld. Tot slot vragen wij je of je dit formulier kunt invullen en naar ons kunt mailen als bijlage: info@dekbedovertrekonline.com. Je kunt dit ook meezenden met de terug te sturen artikelen om jouw retour aan te melden en in goede orde aan te laten komen.

 

© 2019 - 2022 Dekbedovertrekonline.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel