BetaalmogelijkhedenAchteraf betalen met Klarna: €0,99

Achteraf betalen doe je bij ons met Klarna. klik bij het afrekenen op "achteraf betalen" en de instructies volgen vanzelf. Als je kiest voor achteraf betalen dan heb je na ontvangst van je bestelling nog 21 dagen de tijd om te betalen. Handig als je nog niet zo zeker bent van je aankoop. Je kan dan thuis op je gemak het product zelf bekijken en beoordelen. Voldoet het aan je verwachtingen dan kan je de betaling laten plaats vinden.

iDEAL: Gratis

Veilig online betalen via je eigen Nederlandse bank.
Internetbankieren via iDEAL kan met alle Nederlandse bankrekeningen.

Bankcontact / Mister Cash: Gratis

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor u. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

KBC/CBC: Gratis

Met KBC online of CBC online kun je veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met KBC online of CBC online is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald.

Belfius Direct Net: Gratis

Met Belfius Direct Net reken je snel en veilig je online aankoop af. Je betaalt in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met Belfius Direct Net is gemakkelijk en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald.

ING Home'Pay: Gratis

Met ING Home'Pay kun je veilig en gemakkelijk voor je bestelling betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalen met ING Home’Pay is eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald.

Creditcard

Heeft u de beschikking tot een creditcard? Dan kunt u ook bij Dekbedovertrekonline.com direct, snel en veilig betalen met uw creditcard. Let wel dat aan het gebruik van uw creditcard kosten zijn verbonden (+1,9%). U krijgt de exacte kosten te zien in uw winkelwagen voordat u gaat afrekenen, zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.
Met de volgende creditcards kunt u bij ons betalen:

  • Mastercard
  • VISA
  • Maestro

Let op: Om creditcardfraude tegen te gaan, kan het voorkomen dat een creditcardbetaling geverifieerd dient te worden door onze payment handler. In het geval van verificatie zullen we onze uiterste best doen om dit binnen 1 werkdag afgerond te hebben.

PayPal: €0,99

PayPal is een online betalingssysteem dat jou toelaat sneller, makkelijker en vooral veiliger online te betalen. Met nauwelijks twee kliks kun je betalen of geld ontvangen, zo wordt winkelen op Dekbedovertrekonline.com dus nog plezieriger!
Dit is een systeem waarmee iedereen die een e-mailadres heeft, veilig online betalingen met een creditcard kan verzenden en ontvangen. Artikelen die je op Dekbedovertrekonline.com koopt en met PayPal betaalt, komen bovendien in aanmerking voor de kopersbescherming van PayPal als je het object niet ontvangt. Om deze zekerheden van PayPal aan te bieden, zijn wij als Dekbedovertrekonline.com genoodzaakt om €0,99 in rekening te brengen.

Vooruitbetalen

Bij vooruitbetalen maak je het orderbedrag over op de rekening van Dekbedovertrekonline.com (DABU Trading)
- Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
- Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd
- Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging

Bij ontvangst van je betaling sturen we je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna we de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Annuleren?

Als je de overschrijving reeds gedaan hebt maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice. Nadat je het rekeningnummer hebt doorgegeven, wordt je betaling binnen 10 dagen teruggestort.

Rekeninginformatie

Je kan de bankbetaling onder vermelding van het ordernummer verrichten. Hieronder onze rekeninginformatie:

  Begunstigde:

  DABU Trading

  Rekeningnummer / IBAN :

  BE94 7370 4728 4614

  Banknaam :

  KBC Bank

  BIC KBC Bank :

  KRED BE BB

© 2019 - 2021 Dekbedovertrekonline.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel