Retourneren


Voorwaarden

Bij Dekbedovertrekonline.com mag je je bestelling binnen 30 dagen (in plaats van de wettelijke 14 dagen) na ontvangst retourneren. Binnen 14 dagen mag je het artikel zonder reden retourneren. Maak je gebruik van de overige 16 dagen binnen de retourtermijn? Dan vernemen wij graag de reden van retour. De bedenktermijn van de retourperiode gaat in op de dag van ontvangst van het pakket.

Bij een retourzending verzoeken wij je het gekochte artikel onbeschadigd, niet uitgewassen en indien mogelijk in de originele verpakking terug te sturen en in een verzendzak op de post te doen. Plak het pakket goed af en zorg dat het adres juist is ingevuld.

Wij zorgen voor een correcte terugbetaling van het totaalbedrag, dus ook de verzendkosten. Houd er wel rekening mee dat de retourkosten voor je eigen rekening zijn. De terugbetaling zal uiterlijk binnen 14 dagen plaats vinden.

Nog meer info over retourneren? Lees hier onze algemene voorwaarden.

Retour aanmelden

Om alles soepel te laten verlopen adviseren wij om altijd om onderstaande knop voor "Retour aanmelden" te gebruiken. 

 

Maak je liever gebruik van een herroepingsformulier? Dat kan je hier downloaden.


Artikel 6 van de algemene voorwaarden: De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

© 2019 - 2021 Dekbedovertrekonline.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel